
Meny
Lunch vecka 12.
Mellan 11:00 – 14:00, sallad, bröd, måltidsdryck, kaffe & kaka
Måndag
Köttfärslimpa med oliver, fetaost, kapris och potatispure. 135Kr
Mandelbakad fisk med dillmajonäs, citron och potatispure. 135Kr
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingon. 135Kr
Grillad lax med kall romsås och potatissallad. 135Kr
Onsdag
Kalvstek med vitlökssky, brysselkål och potatispure smaksatt med västerbottenost. 135Kr
Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatispure. 135Kr
Torsdag
Osso buco kalvlägg brässerad med tomat och grönsaker serveras med saffransrisotto. 135Kr
stekt sejrygg medkaprismajonäs och potatisstomp. 135Kr
marinerad fläskkarre med vitlök och honung serveras med rostad potatis och wokade grönsaker. 135Kr
örtöverbakad torskrygg med krispig panko, grön sparris, citronsås och potatispure. 135Kr
Veckans vegitariska: Smördegsinbakad halloumi med vitvinssås, rostad morot och grönsaker. 135Kr
Veckans pasta: Tagliatelle kalvfrikadeller med tomatsås och parmesan. 135Kr
Veckans sallad: Ceasarsallad med kyckling, bacon, parmesan och ceasardressing. 135Kr
Alltid på brasseriet: Kalvköttbullar med gräddsås, potatispure, lingon och pressgurka 169Kr