Meny

 

Lunch vecka 12.

Mellan 11:00 – 14:00, sallad, bröd, måltidsdryck, kaffe & kaka

 

 

Måndag


Köttfärslimpa med oliver, fetaost, kapris och potatispure. 135Kr

Mandelbakad fisk med dillmajonäs, citron och potatispure. 135Kr

 

Tisdag

 

Raggmunk med stekt fläsk och lingon. 135Kr

Grillad lax med kall romsås och potatissallad. 135Kr

 

Onsdag

 

Kalvstek med vitlökssky, brysselkål och potatispure smaksatt med västerbottenost. 135Kr

Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatispure. 135Kr

 

Torsdag

 

Osso buco kalvlägg brässerad med tomat och grönsaker serveras med saffransrisotto. 135Kr

stekt sejrygg medkaprismajonäs och potatisstomp. 135Kr

 

Fredag

marinerad fläskkarre med vitlök och honung serveras med rostad potatis och wokade grönsaker. 135Kr

örtöverbakad torskrygg med krispig panko, grön sparris, citronsås och potatispure. 135Kr

 

 

Veckans vegitariska: Smördegsinbakad halloumi med vitvinssås, rostad morot och grönsaker. 135Kr

Veckans pasta: Tagliatelle kalvfrikadeller med tomatsås och parmesan. 135Kr

Veckans sallad: Ceasarsallad med kyckling, bacon, parmesan och ceasardressing. 135Kr

Alltid på brasseriet: Kalvköttbullar med gräddsås, potatispure, lingon och pressgurka 169Kr

 

    

Copyright © Brasserie Oskar Erikson 2023 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB