Meny

 

 Lunch vecka 19 mellan 11:00 – 14:00

 

Måndag

Smörstekt schnitzel med rödvinssås, stekt potatis, ansjovis & kapris 120kr

Ångad lax med potatispuré, polka beta, salviasmör & räkor 120kr

Tisdag

Emils stekt fläsk med löksås & kokt potatis 120kr

Torskfilé med rostad fetaost, tomat & aubergine 120kr

Onsdag

Nattbakad rostbiff med smålök, rödvinssås, potatispuré & haricot verts 120kr

Fiskgryta med aioli & krutonger 120kr

Torsdag

Kristi Himmelsfärds dag

Fredag

Öppnar 16.00

     Veckans pasta: Pasta bolognese med parmesan 135kr

     Veckans vegetariska:  Gnocchi med ramslökspesto, parmesan & broccoli 120kr

     Alltid på Brasseriet:Kalvköttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon & inlagd gurka 165kr

 

Lunch vecka 20 mellan 11:00 – 14:00

 

Måndag

Chorizo i tunnbröd med räksallad, gurksallad, rödvinssås, rostad lök & potatismos 120kr

Panerad kummel med potatisstomp, aioli, gröna ärtor & västerbottenost 120kr

Tisdag

Fläsklägg med rotmos & senap 120kr

Sejrygg med vårlök, smörsås, grillade grönsaker, potatispuré & citron 120kr

Onsdag

Pannbiff med löksås, lingon, saltgurka & potatispuré 120kr

Alaskarygg med hjärtsallad, caesardressing, räkor, dillkokt potatis & vitvinssås 120kr

Torsdag

Nattbakad, svensk rapsgris med ramslökssmör, klyftpotatis, rödvinssås & grönsaker 120kr

Smörstekt torskrygg med blomkålspuré & krispig crudité på morot, fänkål, dill, sparris, citron 120kr

Fredag

Lågtempad biff med pepparsås, pommes & bakad tomat 120kr

Halstrad, gravad lax med sparrisrisotto, ramslök & brynt smör 120kr

 

     Veckans pasta: Carbonara med rökt sidfläsk, pecorino & parmesan 135kr

     Veckans vegetariska:  Lasagne 120kr

     Alltid på Brasseriet:Kalvköttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon & inlagd gurka 165kr

 

 

Copyright © Brasserie Oskar Erikson 2021 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB