Meny

 

 

V.08   Lunch 11-14.00

 

Måndag:

Oxbringa serverat med rotmos & pepparrotssås. 115kr

                                              Kolja serverat med kokt potatis & kaprismajonnäs .115kr

 

Tisdag:

Gulaschgryta serverat med kokt potatis toppat med cream fresh. 115kr

Friterad panerad flundra serverat med västerbottenost picklad lök & potatisstomp. l15kr

 

Onsdag:

Kåldolmar serverat med kokt potatis, gräddsås & lingon. 115kr

Ångad Torskrygg serverat med hollandaisesås, harisquverts, kokt potatis & morot. 115kr

 

Torsdag:

 Panko panerad kyckling serverat med potatismos, sweetchili kräm 115 kr

Fisk Piccata serverat med ris & tomatsås. 115 kr

 

Fredag:

Nattbakad högrev serverat med tomat, BBQ sås, gräddfil & rostad potatis. 115kr

Fisk & skaldjurs lasagne toppat med parmesan. 115kr

 

 

Veckans Veg:   Ragu på fläskkarré, tomat, salsiccia & parmesan .115kr

                        Veckans pasta:  Västerbottenpaj serverat med sauterade rotsaker & Dijon dressing. 125kr

 

Alltid på Brasseriet:

Köttbullar med pressgurka, lingon, gräddsås & potatismos 145kr

 Gravad Lax med dillstuvad potatis 145kr

 

 

Copyright © Brasserie Oskar Erikson 2020 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB